honotenia recenzentov
4 posters
Strana 1 z 1
honotenia recenzentov
kedy budeme vediet hodnotenia recenzentov?
to si mame ist sami po to, alebo to nam daju dakedy? bo uz ani nemaju moc casu...
bo tam by mali byt recenzentske otazky a tie je lepise vediet vopred ako 5 min pred obhajobou ...
to si mame ist sami po to, alebo to nam daju dakedy? bo uz ani nemaju moc casu...
bo tam by mali byt recenzentske otazky a tie je lepise vediet vopred ako 5 min pred obhajobou ...
Naposledy upravil VOMITador dňa Št jún 26, 2008 4:45 pm, celkom upravené 1 krát.
VOMITador- Multimédiák
- Počet príspevkov : 75
Registration date : 01.06.2008
Re: honotenia recenzentov
mne uz sa to raz podarilo no ale k veci. recenzenti to mali stihnut do 26 (ak sa nemylim tak je to dneska) takze uz by to tam mohlo byt (aj ked aj od veduceho sme mali mat do odovzdanie BP a ja stale jaksi nemam bo doc. M.V.) a otazky neviem ci maju nejake byt. to si kde cital? sak ale ked tak tak to bude asi len k praci nie? a to si nemyslim ze by mal byt nejaky problem. Ja sa skor obavam PT EA a TT (a v podstate aj DVA ZT FFT a OKS)
takto chlapci ja som bol dnes sa mojim pikolikom teda akoze veducim Bc. no a do dnes to malo rpist an sektretariat.. akoze tie posudky.. no a ako je pravda su v nich aj otazky ale to su skor postrehy k praciii... a akoze radsej sa nebudem vyjadrovat k mojmu teda k mojej ***** recenzentke
Bc.mysho99- Multimédiák
- Počet príspevkov : 56
Registration date : 28.05.2008
No ja som mal MIkusa a dal mi C
Ziadna slava..
Ziadna slava..
HELO- Multimédiák
- Počet príspevkov : 15
Registration date : 01.06.2008
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: