Priebeh štátnic...
5 posters
Strana 1 z 1
Priebeh štátnic...
Tusi niekto ako to bude prebiehat? Nebol sa niekto opytat? Bo 50 minut tam ako neviem co budem robit...
Re: Priebeh štátnic...
15 min priprava + 15 min odopoved + 20 min obhajoba Bc Prace = 50 min utrpenia
VOMITador- Multimédiák
- Počet príspevkov : 75
Registration date : 01.06.2008
Branko ty len jednu. a ta bude zniet ci dorazilo Mio do Nigerie...
Bc.mysho99- Multimédiák
- Počet príspevkov : 56
Registration date : 28.05.2008
no nevim kolko otazok vyfasujeme..ale si myslim ze 2 , z kazdej tej jednej casti
VOMITador- Multimédiák
tak tu som nasiel nieco ako to prebieha na statniciach - http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=f64dc8bd5ad9b20b494240da36e9e3e9
deticky moje premilene.... tento tyzden som sa nahodou ocitol na katedere a stretol som pana docenta vaculika.... tak som nelenil a hned som sa spytal ako to bude prebiehat na tych nasich statniach... a on mi na to:
dieta moje bude to asi takto :
1. odprezentujete vasu bakalarku (tj powerpoint prezentaciu tak do 10 minut)
2. pustite vase videjko... max 7 minut... ak je dlhsie bude zavisiet na komisi aku budu mat naladu a ci si ho cele pozru...
3. sfleku vam daju otazocky a vy odpoviete a pojdete stastny domov... (zevraj ten kto bude moc xciet tak ma podla zakona pravo na pripravu ... ) (otazocky sa teda netahaju da vam ich komisia)
potom este povedal nieco v takom zmysle ze sa bude snazit presvedcit komisiu aby vam tieto otazocky dal z tych technickych veci co mate v bakalarke....
na viacej hriechov si uz nepametam AMEN .... (moze sa stat ze nestali odchylky v tom co vaculik presne povedal a co je tu napisane ale nie moc)
dieta moje bude to asi takto :
1. odprezentujete vasu bakalarku (tj powerpoint prezentaciu tak do 10 minut)
2. pustite vase videjko... max 7 minut... ak je dlhsie bude zavisiet na komisi aku budu mat naladu a ci si ho cele pozru...
3. sfleku vam daju otazocky a vy odpoviete a pojdete stastny domov... (zevraj ten kto bude moc xciet tak ma podla zakona pravo na pripravu ... ) (otazocky sa teda netahaju da vam ich komisia)
potom este povedal nieco v takom zmysle ze sa bude snazit presvedcit komisiu aby vam tieto otazocky dal z tych technickych veci co mate v bakalarke....
na viacej hriechov si uz nepametam AMEN .... (moze sa stat ze nestali odchylky v tom co vaculik presne povedal a co je tu napisane ale nie moc)
podla mna ochylky tam budu na miliontri percent, a som si isty ze keby si sa spytal Vaculika na to este raz tak ti povie zas uplne nieco ine
ale zas tato varianta nie je az taka zla sa mi zda...
ale zas tato varianta nie je az taka zla sa mi zda...
VOMITador- Multimédiák
problem je v tom ze nemam videjko kua. tak to budem asi o 7 minut dlhsie odpovedat dpc.
ja by som xcel vediet co za ludia budu sediet v komisii
VOMITador- Multimédiák
no tak po 1. Lukas ak Ti pan M.V. povedal citujem ,,dita moje" tak to mas vyhrate
2. Brano sak ja enviem ty mozes 7 min zatancovat nejaky hula hula tanec
3. ja verim ze nam daju nejake easy otazky ,, Nech Boze da, Nech Boze ved my nato
mame........ ( to ako na tu pesnicku mozes tancovat )
kazdopadne si myslim ze Petranik je ...
2. Brano sak ja enviem ty mozes 7 min zatancovat nejaky hula hula tanec
3. ja verim ze nam daju nejake easy otazky ,, Nech Boze da, Nech Boze ved my nato
mame........ ( to ako na tu pesnicku mozes tancovat )
Bc.mysho99- Multimédiák
ne ja vytiahnem megafon a budem do neho revat 7 minut MISS MOKRE TRICKO... A vaculik sa hned na to chyti neboj
no hej sa rychlo pooblieva a budete mat miss mokre ......
Bc.mysho99- Multimédiák
podla branovho vzoru som zmajstroval svoju predstavu o priebehu statnic.... nech sa paci link :
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=baa422bebc03e8c78ac0bc40e67ae571
uzite v zdravi..
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=baa422bebc03e8c78ac0bc40e67ae571
uzite v zdravi..
Kura Lukas si dobryy presne toto som mal na mysli nadhera Brano dufam ze zacnes dnes cvicit krasa
kazdopadne si ymslim ze Petranik je...
kazdopadne si ymslim ze Petranik je...
Bc.mysho99- Multimédiák
kua lol , tak to bolo huste
VOMITador- Multimédiák
nepochybujem o tom ze keby zacnem tak sa pridaju. Ale to by som vam velmo vysoko latku nastavil kedze idem prvy... A okrem toho uz mam nacvicene ine cislo s rumba gulami...
tak ja budem stepovat... a ne ze niekto bude mat ten isty napad .. to by bolo trapne keby mal na obhajobe nieco podobne ako niekto iny
VOMITador- Multimédiák
tak podla neoficialnych informacii ma by v komisii - tajomnici + vaculo, fluber, sovi a javorsky. Kde kto nie je zname. Ale myslim ze to nie je vobec zle... Priebeh plati to co pisal lukas (nieco ako mini co sme mali)
vyborne lukas takto si to predstavujem aj ja.
len sa musis naucit po rumunsky spanielsky a francuzky a spojit to do jedneho narecia
len sa musis naucit po rumunsky spanielsky a francuzky a spojit to do jedneho narecia
Bc. Tony- Multimédiák
- Počet príspevkov : 100
Registration date : 31.05.2008
hmm ked tam bude brckavy tak sa mozeme ist past ak nahodou neviete on ucil EA a to to nikto nespominal v superlativoch
Bc.mysho99- Multimédiák
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: